Tila & ihme

Sisustussuunnittelija Tampere Pirkanmaa

Pariskunnan uuden paritalon pikkuremontti

Pariskunta muutti vastavalmistuneeseen 120m2 paritaloon, jonka oli kuin valkoinen boksi.  Suunnitteluapua tarvittiin uusien seinäpintojen valitsemiseen ja apua tarvittiin myös osittaiseen kalustamiseen ja tekstiileihin.

Asiakas halusi kotiinsa hieman erilaista, komeeta ja pikkuisen bling blingiä.

Kodin väreiksi valittiin ruskeaa, harmaata, mustaa ja pikkuisen punaista. Olohuoneessa ja eteisessä korostettiin asukkaiden matkustusintoa suurkaupunkeihin viittaavilla sisustustauluilla. Makuuhuoneeseen käytettiin lisäksi turkoosia, mikä oli yksi asukkaiden lempiväreistä. Seinille valittiin maalia sekä hauskoja tapetteja. Eteisaulassa sisustus lähti liikkeelle asukkaiden hankkimasta Eiffel- torni taulusta ja tilaan haluttiin sijoittaa asukkaan mummulta peritty vanha pöytä. Eteiseen saatiinkin hauskasti esille niin sanottu laittautumispiste, ennen kuin lähdetään ovesta ulos.

Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Saimme väriä pliisuihin vaaleisiin seiniin, ilman että asunnon valoisuus olisi hävinnyt. Pidämme punaisen värin tuomasta lämpimästä vipinästä. Valaisimien valinta osui erityisesti nappiin. Ne tuovat ilmeeseen hieman ylellisyyttä, nyt koti on meidän näköinen.

Tämä kohde esiteltiin Oma Koti Kullan kallis lehdessä 03/2010