hetki kauneutta
ja herkkuja

Kukkakahvila on paikka, jossa jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu tuomaan sinulle täydellisen kahvihetken.

Kodikkaassa ja tyylikkäässä ilmapiirissä, sinua tervehtii meidän lämminhenkinen poppoo, joka palvelee sinut täydellä sydämellä. Tulet sitten yksin nauttimaan hetkestä omassa rauhassasi tai tuot mukanasi rakkaita ihmisiä, haluamme, että tunnet olevasi kuin kotonasi. Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet.

Nauti kahvin, teen tai muun raikkaan juomasi kanssa valikoimastamme herkullisia leivonnaisia, jotka on lähituotettuja käyttäen vain parhaita raaka-aineita. Myös oman tilan syötäviä leikkokukkia käytetään kahvilan leivosten koristelussa.

Kahvihetkesi täydentyy ympäröivien kukkien kauneudella. Kahvilamme on täynnä huolellisesti valittuja asetelmia, jotka tuovat luonnon rauhan ja kauneuden lähellesi. Niiden kasvattamiseen ja keräämiseen on laitettu koko sydän. Kukille on juteltu kaikki päivän ilot ja surut. Tilalta voit ostaa myös mukaan kauniin kimpun tilan kukista sidottuna. 

Sinulla mahdollisuus tehdä persoonallisia vaatehankintoja Butiikistamme.

Jokainen vierailu kahvilassamme on ainutlaatuinen elämys, joka tarjoaa hetken pysähtymiseen ja rentoutumiseen sekä herättä jokaisen aistisi. Tule ja koe kukkaisa kahvihetkesi, joka on alusta loppuun asti suunniteltu suurella sydämellä ja täydellä rakkaudella.

Previous slide
Next slide

Kahvilan yhteydestä löytyvästä Butiikista löydät persoonallisia vaatteita ja uniikkeja asusteita. Jokainen vaatteemme on valittu tarkoin heijastamaan rakkaudella luotuja, ainutlaatuisia tyylejä, jotka puhuttelevat erilaisia persoonallisuuksia.
Maanläheiset sävyt ja luonnolliset kuosit tuovat rauhaa ja harmoniaa, kun taas rohkeat ja näyttävät värit tuovat esiin luovuutesi ja itsevarmuutesi.
Tavoitteemme on, että lähdet butiikistamme uusi suosikkivaate mukanasi.

Jokainen kimppumme on sidottu rakkaudella tuomaan iloa ja kauneutta elämääsi.
Kukkien eläväiset värit ja herkät tuoksut tuovat tilaan kuin tilaan ripauksen luonnon kauneutta ja raikkautta. Kukkakimppumme tuovat iloa ja lämpöä sekä arkeen että juhlaan. Olitpa sitten piristämässä kotiasi, yllättämässä ystävääsi tai juhlistamassa merkkipäivää, meillä on juuri oikeat kukat, jotka tekevät näistä hetkistä erityisen.

Pihapiiristä löytyvä itsepalvelumenetelmällä toimiva kukkakioski palvelee sinua sesongin mukaan.

Aukioloajat

pe 28.6. – su 30.6. klo 12 – 17

pe 19.7. – su 21.7. klo 12 – 17

pe 26.7. – su 28.7. klo 12 – 17

2.8. – 4.8.   |   Pe-su / klo 12 – 17

SECONDHAND -TAPAHTUMA
10.8. – 11.8.   
|   La-su / klo 12 – 17

17.8. – 18.8.   |  La-su / klo 12 – 17

 24.8. – 25.8.   |   La-su / klo 12 – 17

 31.8. – 1.9.   |   La-su / klo 12 – 17

TULEVAT TAPAHTUMAT

Vintage henkinen

Kirppis-
tapahtuma

Luvassa on rentoa yhdessäoloa ja kiinnostavia löytöjä kaikille kirppistelyn ystäville. Anna itsesi uppoutua vanhojen aarteiden maailmaan samalla kun nautit kukkakahvilan herkuista ja maalaisseudun rauhasta.

Lämpimästi tervetuloa!