Yhteystiedot

OSOITE

Karkunkyläntie 179,
38140 Sastamala 

SOSIAALINEN
MEDIA

Kukkakahvilan Aukioloajat:

Aukioloaikoina klo 12 – 17

Kesäkuu

pe-su 28. – 30.6.

Heinäkuu

pe-su 19. – 21.7.
pe-su 26. – 28.7.

Elokuu

pe-su 2. – 4.8.
la-su 10. – 11.8.
la-su 17. – 18.8.
la-su 24. – 25.8.
la-su 31.8. – 1.9.

Yhteydenotto
lomake

Miia Ryömä

Sisustussuunnittelija / Talon emäntä

Miia on toiminut sisustussuunnittelijana ja Tila & ihmeen päätoimisena yrittäjänä vuodesta 2004 alkaen. Kahdenkymmenen vuoden aikana hän onkin tehnyt melko vaikuttavan asiakaslistan. Kohteita on sisustettu ympäri Pirkanmaata ja jopa Espanjan aurinkorannikolla, Costa del solilla. Joitakin Tila & ihmeen sisustamia kohteita on myös esitelty sisustuslehdissä ja asuntomessutalokin on toteutettu Vuoreksen asuntomessuille.

Hänen tapansa on sisustaa aistikkaasti ja hän liikuttaa jopa asiakkaidensa elämäntapoja monipuolisella näkemyksellään. Sisustaessaan hänellä on inspiroiva näkemys luomassaan estetiikassa. Hän visualisoi tiloja aistikkaasti ja rohkaisee asiakkaitaan rohkeampiin valintoihin. Tarvittaessa hän kulkee myös asiakkaidensa rinnalla tukemassa ja auttamassa erilaisissa sisustushankkeissa. Sisustusprojektien hallittu toteutuminen ja onnistunut lopputulos on Miialle tärkeää. Tämä tuokin sisustamiseen ja koko projektiin  hyvän fiiliksen kun visiot ja asiakkaan kanssa sovitut asiat toteutuvat niin kuin on suunniteltu.

Hänen luonteelleen ominaista on suunnitella ja kehittää uutta. Ideoita pulppuaa ilmoille tämän tästä, joita hän saakin yhdessä puolisonsa Jannen kanssa toteuttaa heidän yhteisellä maatilalla. Leikkokukkaviljelmät ja Pop Up Kukkakahvila ovat yksi unelmien ja rohkean suunnittelun hyvä esimerkki ja ne tuovat myös mukanaan reipasta vastapainoa sisustussuunnittelulle.

Osan vuodesta Miia ja Janne viettävät Espanjassa ja riittävä etäisyys skandinaaviseen melankoliaan antaakin tilaa uusille visioille. Espanjalainen mentaliteetti on tarttunut jo ennestäänkin pirskahtelevaan luonteeseen ja työssä maiseman vaihdos näkyy ainakin siinä, että on ilo jakaa kaikkea uutta ja inspiroivaa asiakkaiden kanssa.

Iida Liimatainen

Markkinointisuunnittelija

Sometaituri, ideoita pulppuava ilopilleri ja alati maailmaa uusin silmin katsova ideapankki. Iida on nuoresta iästään huolimatta ja ehkä juuri siitä syystä, hyvin nokkela toimimaan sosiaalisessa mediassa ja netin ihmeellisessä maailmassa.

Iidalle tärkeitä asioita työssä ovat esteettisyys ja asioiden toimiminen ja se näkyy kaikessa hänen tekemisessään. Iidan taito on yhdistää luovuus ja teknologia, luoden inspiroivaa ja ajatuksia herättävää sisältöä.

Hän säteilee lämpöä ja iloisuutta, sekä hänen empaattinen luonteensa ja aito kiinnostuksensa toisten hyvinvointiin luovat luottamusta ja hyvää ilmapiiriä. Iida kuuntelee tarkasti ja arvostaa erilaisia näkökulmia työssään, hänen luonnollinen kykynsä luoda yhteisiä kokemuksia näkyy hänen tavassaan suunnitella markkinointia.

Iidan ollessa viisi vuotta totesi hän äidilleen pikkuveljen uudesta lippalakista, että “Äiti, toi on tosi tendikäs” ja sillä tiellä ollaan. Tämä nuori pirskahteleva nainen elää aina ajan hermolla, vaalien kuitenkin omaa arvomaailmaansa, nimittäin rauhaa ja rakkautta. Hänen elämänfilosofiansa perustuu siihen, että kauneutta ja hyvyyttä löytyy kaikkialta.

Janne ryömä

Tilan isäntä

Janne on kokenut yrittäjä. Pitkän uransa aikana hän on toiminut mm. maanviljelijänä ja Elintarviketukku Rikaisen yrittäjänä. Jannella on ollut visio kotitilalleen perustettavasta maatilamatkailuyrityksestä jo nuoresta saakka, nyt se haave on hiljalleen toteutumassa. Hän on rakentanut ja remontoinut Ryömän tilan rakennuksia ja pihaa muutaman vuoden niin, että niissä lepää omat ja vierailijoiden silmät. Janne tunnetaan erityisesti tehokkaasta ja tuloksellisesta toiminnastaan. Janne onkin mies, joka saa asiat tapahtumaan nopeasti ja varmasti, ilman turhia kysymyksiä.

Jannen näkee useimmiten työskentelemässä ulkona Avantin ohjaimissa tai muuten fyysisten töiden parissa. Hänen käytännönläheinen asenteensa ja tinkimätön työetiikkansa ovat auttaneet hänet pitkälle elämässään.

Hyväsydäminen ja välittävä Janne suhtautuu lähipiiriinsä täydellä tunteella. Hän on aina valmis auttamaan ja tukemaan ympärillään olevia ihmisiä.

Jannen arki ja työtavat heijastavat hänen sitoutumistaan ja intohimoaan vanhoja rakennuksia ja kaikkea tekemistään kohtaan. Jatkuva toimeliaisuus ja aito halu parantaa ympäröivää maailmaa tekevät hänestä inspiroivan ja luotettavan hahmon sekä liiketoiminnassa että ylipäätään elämässä.